Continental Wine Merchants is in 2006 opgericht met als doelstelling Zuid-Afrikaanse kwaliteitswijn tegen een concurrerende prijs in Nederland op de markt brengen. Wij vertegenwoordigen een tiental Zuid-Afrikaanse Farms uit diverse regio's rond de Zuid Kaap. Allen zijn geselecteerd op hun hoge kwaliteit, diversiteit, beschikbaarheid en betrouwbaarheid.

Wij hebben ons gespecialiseerd in de import en distributie van deze wijnen. De nadruk ligt bij onze wijnen op het midden en hogere segment. Wij leveren aan de horeca, drankengroothandel, wijnhandel en slijterijen. Onze wijnen leveren we af-magazijn. Een goede logistieke organisatie maakt het ons mogelijk om korte levertijden te kunnen aanbieden zonder met dure voorraad te werken. Onze prijzen zijn mede hierdoor concurrerend te noemen.

Continental Wine Merchants komt graag in contact met wijnhandelaren, slijterijen en restaurants die hun huidig assortiment willen uitbreiden met een selctie kwaliteitswijnen uit Zuid-Afrika. Daarbij kunt U rekenen op advies van ons met betrekking tot het samenstellen van uw assortiment en werken wij graag met U samen om de wijnverkoop te stimuleren. U kunt dan bijv. denken aan assistentie bij proeverijen, het opstellen van wijnkaarten en het aanleveren van informatie en beeldmateriaal.

Continental Wine Merchants BV
Witte de Withlaan 9
7441 HZ NIJVERDAL
06-51722212